World

Military

Encyclopedia

Take part in the creation of encyclopedia WorldMilitary.

Become a co-author and You can:

  • add information
  • edit sections
  • publish articles
  • participate in contests
  • receive news
  • disable ads

Sing in to WorldMilitary

Forgot password?

Registration of the new user

A password will be e-mailed to you

Нарукавна емблема 6-ї окремої механізованої бригади (омбр) ЗС України

To change information
21 січня 2004 р. начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник О. Затинайко затвердив нарукавну емблему для 6-ї окремої механізованої бригади (омбр), що сформована в Західному оперативному командуванні для заміни в Іраку аналогічної 5-ї омбр.

Емблема розроблена Воєнно-геральдичною службою Генерального штабу Збройних Сил України під керівництвом полковника О. Муравйова. Затвердженим був тільки захисний варіант емблеми: на щиті піщаного кольору з коричневою облямівкою розташована частина розробленого в 2003 р. за проектом Л. Матяша знака "Миротворець Збройних Сил України" (схрещені меч та лаврова гілка сірого кольору), у нижній частині – гренада такого ж сірого кольору, з нанесеним на ній номером бригади коричневого кольору.
Пізніше, на початку лютого, було узгоджено кольоровий варіант емблеми: малиновий щит з жовтою облямівкою, меч та лаврова гілка білого кольору, гренада жовтого кольору з цифрою малинового кольору.
Опубліковано : Знак, 2004 р., ч. 32, с. 11.
Михайло Слободянюк (Львів)

Another category of: Patches Ukraine Peacekeepers, Peacekeeping Missions in Iraq, Afghanistan, Kosovo, Liberia

шеврон 7-й отдельной механизированной бригады миротворческого контингента ВС Украины в Ираке. Нашивки украинских миротворцев Нашивки украинских миротворцев 4-й Окремий ремонтно-відновлювальний батальйон UNOMSIL (Сьєрра-Леоне) Флаг
Ads by Google: